NaslovnicaVijestiOVO IM SE NEĆE SVIDJETI: Paul Pogba zadao udarac Manchester Unitedu

OVO IM SE NEĆE SVIDJETI: Paul Pogba zadao udarac Manchester Unitedu

Slobodno možemo reći kako je Sir Alex Ferguson možda i najbolji trener svih vremena, radio je i on greške, no ne u tolikom broju kao sada primjerice Louis van Gaal. Najveća greška Škota mogao bi biti Paul Pogba, a Francuz je zadao pravi udarac Manchester Unitedu.

OIR_resizer

Pogba je mlad napustio Old Trafford i to besplatno nakon što nije dobio priliku igrati u prvoj momčadi. Ispred njega tada su bili Rafael i Park Ji-Sung.

Pogba uživa u Juventusu i pričao je o svom životu u Staroj dami te se pritom i sjetio vremena dok je bio na Old Traffordu.

“Ljudi moraju znati da ništa u Juventusu nije lagano. To je drugačija kultura. Dok sam bio u Manchesteru, činilo mi se kao da sam na odmoru. Mi ovdje mnogo radimo. Sve te naslove nismo od nikoga ukrali, sve je to postignuto napornim radom.”

Koliko u Juventusu rade govori činjenica da su protekle četiri sezone osvajali naslov sa četiri, devet, 17 i 17 bodova prednosti ispred drugoplasirane momčadi.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!