NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo tvrdi da je imao mnogo ponuda od klubova širom svijeta...

Cristiano Ronaldo tvrdi da je imao mnogo ponuda od klubova širom svijeta prije nego što je potpisao za Al Nassr

Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana potpisao ugovor s Al Nassrom, a nakon što je prošao liječničke preglede Ronaldo je sjeo pred novinare.

“Osvojio sam sve, moj posao u Evropi je gotov. Igrao sam za najvažnije klubove u Europi. Imao sam mnogo ponuda u Europi, Brazilu, Australiji, SAD-u, pa čak i Portugalu, ali dao sam riječ Al Nassru. Ja sam jedinstven, pa je i ovaj ugovor jedinstven”, rekao je Ronaldo na predstavljanju u Al Nassru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo ističe da je ponosan što se preselio u Saudijsku Arabiju te da se njegova obitelj i on osjećaju jako ugodno.

“Ponosan sam što sam donio ovu odluku u svom životu i nogometnoj karijeri. Ovo je novi izazov za mene i ponosan sam što mi je Al Nassr pružio ovu priliku. Doček je bio nevjerojatan za mene i moju obitelj i ponosan sam. Kada donosim odluke, moja obitelj me podržava, posebno djeca. Oni su sretni kao i ja, dobro nam je ovdje”, ističe Ronaldo.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!