NaslovnicaVijestiOvo je Guardiolina lista želja za prijelazni rok

Ovo je Guardiolina lista želja za prijelazni rok

U britanskim medijima je procurila Guardiolina lista želja za prijelazni rok, koji nakon osvajanja PL naslova ali i ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka želi da ojača momčad.

Kako pišu otočki mediji Manchester City bi mogao i predstojećeg ljeta da ‘odriješi kesu’, a među željama menadžera Pepa Guardiole nalaze se nogometaši PSG-a, Crystal Palacea i Bayerna.

Priča o dovođenju Thiaga Alcantare je odavno aktualna, a vjeruje se da je od svih dosadašnjih glasina najbliže istini. Manchester City mogao bi platiti oko 50 milijuna funti za španjolskog igrača, pa će Guardiola i Thiago ponovno raditi nakon epizoda u Barceloni i Bayern Munchenu.

[su_premierleague]

Naravno, Pepova lista želja se tu ne završava. Otočki mediji izvješćuju da bi City mogao angažovati Kyliana Mbappea, koji je na posudbi u Paris Saint-Germainu iz Monaca.

Problem za “svece” je, međutim, što bi mogli da se odreknu potpisivanja talentiranog Francuza nakon posudbe zbog financijskog fair playa. Klub sa Etihadoa mogao bi biti prvi kandidat koji će podići dva prsta kako bi doveo Mbappea.

Gwurdiola također želi Wilfreda Zahu, koji se nakon blijedih godina Manchester Unaitedu vratio u Crystal Palace gdje je među glavnim igračima. City međutim neće moći da prođe jeftino u kupovini reprezentativca Obale Bjelokosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!