NaslovnicaVijestiOvo je kompletan PLAN PRIPREMA Hrvatske za SP!

Ovo je kompletan PLAN PRIPREMA Hrvatske za SP!

Poznat je plan priprema Hrvatske za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje počinje 14. lipnja, a evo šta čeka hrvatske reprezentativce prije početka najveće nogometne smotre.

pl

Hrvatska nogometna reprezentacija ‘akciju Rusija’ započet će 26. svibnja okupljanjem u Zagrebu nakon čega ‘Vatreni’ sele u Rovinj gdje će odraditi pripreme.

Reprezentacija će u Rovinju boraviti do 2. lipnja gdje će trenirati na stadionu NK Rovinja. U subotu, 2. lipnja odabranici izbornika Zlatka Dalića putuju u Liverpool gdje će Hrvatska dan kasnije odmjeriti snage protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Od 4. do 7. lipnja hrvatska vrsta će boraviti u Opatiji, a trenirat će na stadionu HNK Rijeke. U četvrtak, 7. lipnja reprezentacija odlazi u Vukovar, a dan kasnije će u Osijeku odigrati utakmicu protiv Senegala. Bit će to posljednji pripremni susret ‘vatrenih’ uoči svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon utakmice igrači će dobiti dva dana slobodno, a 11. lipnja reprezentacija leti u St. Peterburg, a potom autobusom do svoje ruske baze u odmaralište “Šumska rapsodija” koji se nalazi u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od St. Peterburga.

Odmaralište s četiri zvjezdice nalazi se u vrlo mirnom kraju, smješten između šume i jezera, pa nudi idilično prirodno okruženje za boravak reprezentacije Reprezentacija će u Rusiji trenirati na stadionu Roščinu, udaljenom 15 minuta vožnje od hotela.

Prvi nastup na Svjetskom prvenstvu hrvatska vrsta će imati 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, pet dana kasnije je ogled protiv Argentine u Nižni Novgorodu, a posljednji nastup u skupini imat će 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!