NaslovnicaVijestiFOTO: Ovo je koreografija navijača Legije o kojoj bruji čitava Europa!

FOTO: Ovo je koreografija navijača Legije o kojoj bruji čitava Europa!

Legia je eliminirana iz kvalifikacija za Ligu prvaka, ali koreografija njihovih navijača tema je o kojoj bruji Europa.

koreografija

Koreografija Legije na meču sa Astana je glavna tema uzvratnih utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

[su_bonus]

UEFA je više puta isticala da se politika i sport nikako ne smiju miješati, tako da je sada veliko pitanje kako će reagirati na poruku koja je stigla od strane navijača poljskog kluba.

Na pomenutom meču su navijači Legije napravili koreografiju na kojoj se nalazi nacistički vojnik s puškom na čelu mališana uz jasnu poruku:

“Tijekom Varšavskog ustanka su Nijemci pobili više od 160.000 ljudi od kojih su većina bila djeca – piše na transparentu koji podsjeća na dešavanja iz 1944. godine.”

Evo šta je Messi poručio Neymaru!

FOTO: Evo kojih 11 igrača je mogao dovesti PSG za cijenu Neymara

Koliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode u PSG?

Neymarov odlazak se približava: Zvijezda PSG-a prelazi u Barcelonu kao zamjena za Brazilca

Ujedno su mogle da se čuju i sirene za opću opasnost…

Legia je slavila s 1:0, ali je ispala usljed poraza u prvom meču (3:1) i natjecanje će nastaviti u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu Europe.

Samo ostaje da se vidi hoće li do toga uopće doći pošto je poznato da UEFA ne prašta kada dođe do miješanja politike i sporta…

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!