NaslovnicaVijestiI ovo je moguće! AC Milan na transfer tržištu pobjedio pariškog velikana...

I ovo je moguće! AC Milan na transfer tržištu pobjedio pariškog velikana PSG!

Kako javljaju brazilski mediji, tehnički direktor Milana Leonardo završio je transfer igrača za januarski transfer rok, kojem mnogi Brazilci predviđaju briljantnu karijeru. U ovoj utrci Milan je pobjedio PSG, što je zadnjih godina bilo nemoguće.

Mladi ofenzivni veznjak Flamenga Lucas Paqueta trenutno se smatra za najboljeg i najperspektivnijeg nogometaša u brazilskom prvenstvu te se kao takav našao na meti brojnih klubova iz Evrope. Kako mediji prenose, ponuda ne nedostaje.

>> NEVJEROVATNO: Evo zbog čega se u Chelseaju nadaju da će Conte zamijeniti Mourinha u Manchester Unitedu!

Trenutno se čini se da će u njegovom transferu prevladati simbolizam. Naime  2003. godine, Milan je uspio dovesti u Europu tada mladu zvijezdu Sao Paula, legendarnog veznjaka Kaku. Milan sada želi da se povijest ponovi a tehnički direktor Rossonera Leonardo, je navodno brazilskim medijima saopštio da je transfer Paqueta u januaru već gotova stvar.

[su_cashout]

Milan je za talentiranog Brazilca spreman platiti 35 milijuna eura odštete, a novine Globo Esporte izvještavaju da je upravo Leonardo uvjerio Paqueta da se odluči za Italiju, iako je vrlo ozbiljan interes za njega pokazao i francuski div Paris Saint Germain.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ipak, na kraju je pobjedila želja Milana koji su po svaaku cijenu željeli vidjeti ovog igrača u svojoj ekipi, a istina je da će u Milanu dobitni mnogo više prostora za igru nego štzo bi to bio slučaj sa PSG-om.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!