NaslovnicaVijestiOvo je najskuplje pojačanje u povijesti Liverpoola!

Ovo je najskuplje pojačanje u povijesti Liverpoola!

Ovo je najskuplje pojačanje u povijesti Liverpoola!

Liverpool je po drugi put ove sezone oborio rekod, nakon dovođenja Mohameda Salaha iz Rome za 45 milijuna eura, doveli su novo pojačanje – još skuplje. Nogometaš iz Gvineje Naby Keita postao je najskuplje plačeni igrač u povijesti Liverpoola jer je dogovoren transfer sa RB Leipzigom za 55 milijuna eura, objavio je klub s Anfielda. Keita, ipak, neće odmah pojačati “crvene”, več od 1. srpnja 2018. godine prema dogovoru dva kluba, a u sav posao uključeni su i bonusi koji mogu Leipzigu donijeti još 20 milijuna eura.

najskuplje pojačanje

Ovaj 22-godišnji veznjak bio je velika želja menadžeru Liverpoola Jürgena Kloppa, ali Leipzig nije želio da ga se odrekne ove sezone kako bi pomogao u debitanskom nastupu u Ligi prvaka. Liverpool je drugi put ovog ljeta srušio klupski rekord, nakon što je za 45 milijuna doveo Mohameda Salaha iz Rome.

“Izviždali su me jer misle da sam ja razlog zbog kojeg se Totti povukao”

SLUŽBENO: Emre Mor stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Nevjerovatan vapaj nogometaša: Ne mogu igrati, ne mogu spavati! Imao sam Barcu a sada…

Keita je od dolaska iz Salzburga već u prvoj sezoni u Leipzigu bio otkrovenje njemačke Bundeslige i jedan od najzaslužnijih što je završio na drugom mjestu, iza minhenskog Bayerna, za najbolji rezultat klupskoj povijesti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!