NaslovnicaVijestiOvo je prešlo sve granice: Da li će Leipzig za 16-godišnjaka izdvojiti...

Ovo je prešlo sve granice: Da li će Leipzig za 16-godišnjaka izdvojiti rekordnu cifru?

Umaro Embalo je tek šesnaestogodišnji nogometni talent Benfice, koji već ima veliki broj ponuda. I to kakvih. Leipzig je najuporniji, a predviđena cijena za njega je astronomska.

Da li će Leipzig za 16-godišnjaka

Član mladog tima Benfice, Umaro Embalo ima vrlo zanimljivu ponudu za nastavak karijere. Prema njemačkom sportskom časopisu Bild, 16-godišnji nogometaš, koji je rođen u Gvineji privukao je najviše interesa iz Njemačke, a nazagrijaniji za njegovo dovođenje je Bundesligaš Leipzig.

[su_live_koeficijenti]

Mnogi europski klubovi, uključujući Barcelonu i Manchester United, također su zainteresirani, ali Leipzig ima plan za razvoj ovog igrača.

>> Football Leaks: Messi ima plaću veću od 100 milijuna eura godišnje!

Ralf Rangnick, koji je zadužen za regrutiranje u Leipzigu, očekuje se da će se sastati s Benficinim vodstvom i razgovarati s njima o mogućnosti transfera. Opcije za transfer zapravo postoje, ali 16-godišnji nogometaš mogao bi mnogo koštati.

[su_bonus]

Bild spominje naknadu u iznosu od 18 milijuna eura, što je, naravno, iznimno velika količina novca nogometaša koji je još uvijek samo talenat. Ukoliko Nijemci, na čelu sa Ragnickom odluče da u njemu ima potencijala, vrlo vjerovatno ćemo ga vidjeti u Leipzigu. Što se tiče novca, u Leipigu sa time nemaju problema.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!