NaslovnicaVijestiOVO JE PREVRŠILO SVAKU GRANICU: Jonathan Viera napustio Las Palmas i otišao...

OVO JE PREVRŠILO SVAKU GRANICU: Jonathan Viera napustio Las Palmas i otišao za rekordan iznos u Kinu

Transfer rok u Kini još nije gotov, a klubovi su spremni trošiti kao nikada do sada, što potvrđuje i najnoviji transfer. Veznjak Las Palmasa Jonathan Viera pridružit će se Cedricu Bakambu u Pekingu, u klubu po imenu Guoanu, koji će za njegove usluge Las Palmasu platiti čak 25 milijuna eura naknade.

Jonathan Viera napustio Las Palmas

Nakon završetka transfer roka u Španjolskoj ali i u cijeloj Evropi, španjolski prvoligaš, Las Palmas, u rukama rekordan posao u kojem je uključen ponovo kineski klubn. Bejing Guoan, koji je prošlog mjeseca podigao puno prašine s dragocjenom investicijom bivšeg napadača Villarreala Cedrica Bakambua, aktivirat će otkupnu klauzulu u ugovoru Jonathana Viere, koji će, prema španjolskim medijima Las Palmasu platiti čak 25 milijuna eura za njegove usluge.

>> Michy nakon sjajnog starta u Dortmundu prozvao Contea!

Viera, za kojeg se očekuje da godišnje zaradi čak 6 milijuna eura u svom novom klubu, napušta Las Palmas u vrijeme kad se Kanarski klub grčevit bori za ostanak u ligi, a njegov transfer bit će daleko najskuplji u povijesti kluba. Do sada je taj rekord držao Roque Mese, koji je prošlog ljeta prešao u Swansea City za 12 milijuna eura, gdje se i nije najbolje snašao.

[su_bonus]

Viera je do sada u karijeri sakupio 201 nastup za Las Palmas i postigao 49 golova, a ovo će ovom 28-godišnjaku biti prvi aganžman izvan granica Španije i vjerovatno zadnja prilika da se životno situira s obzirom na visoka primanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!