NaslovnicaVijestiOvo je razlog zbog kojeg Mkhitaryan nije igrao zadnje dvije utakmice Uniteda

Ovo je razlog zbog kojeg Mkhitaryan nije igrao zadnje dvije utakmice Uniteda

Henrikh Mkhitaryan je prošle godine stigao u Manchester United s visokim ugledom, ali  nije bio u skladu s očekivanjima u svojoj prvoj sezoni u klubu. Armenac je prošle sezone preselio u Man United za 30 milijuna funti, ali dugo borio za prilagodbu životu u Engleskoj.

Mkhitaryan nije igrao

Ipak, izgledalo je  da je napokon pronašao pravu formu ove sezone te je sve oduševio svojim partijama. Mkhitaryan je bio ključni čovjek u velikom pohodu Uniteda na početku sezone, gdje je upisao 5 asistencija u 3 nastupa.

28-godišnjak je još postigao gol u pobjedi od 4-0 nad Evertonom, što je dovelo do toga da ga mnogi identificiraju kao mogućeg kandidata za  igrača godine.

[su_bonus]

Međutim, Mkhitaryanov sjajni početak sezone od tada je naglo prestao. Od gola u Evertonu, bivši igrač Dortmunda nije postigao gol ili upisao asistenciju u ligi. Na svim frontima postigao je dva puta u 16 nastupa; jednostavno nije dovoljno  za igrača njegovog standarda.

>> Antoine Griezmann će odbiti United bez oklijevanja zbog kluba koji će mu ponuditi 340.000 funti tjedno

Njegovi nastupi su bili toliko loš da je Jose Mourinho odlučio potpuno odstraniti Mkhitaryan u nedavnim utakmica protiv Newcastlea i Basela.

Mirror je tvrdio da je Mourinho odstranio Mkhitaryana ne samo zbog njegovih loših nastupa, već zbog toga što osjeća da će mu vrijeme u odsustvu od ekipe pomoći. Mirror još tvrdi da menadžer Man United misli da će ga odsustvo uzdrmati i vratiti ga na put najbolje formu u kojoj je jedan od najboljih igrača lige.

Ovo je bila taktika koju je Mourinho iskoristio na Mkhitaryanu prošle godine, kada je nakon lošeg nastupa protiv Manchester Cityja portugalski menadžer odlučio da ga odstrani iz prve momčadi, gotovo dva mjeseca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!