NaslovnicaVijestiOvo je reakcija suca Skomine nakon što je shvatio šta je napravio...

Ovo je reakcija suca Skomine nakon što je shvatio šta je napravio na Olimpicu

Mnogo bure podigle su sporne sudačke odluke na sinoćnjem uzvratnom polufinalnom duelu između Rome i Liverpoola, a evo kakva je bila reakcija suca Skomine, nakon što je shvatio šta je napravio.

Slovenački sudac Damir Skomina sa svojim pomoćnicima drastično je oštetio Romu u drugom poluvremenu lošim procjenama. O tome danas bruje svi svjetski mediji.

Skomina je propustio da dosudi dva penala za Vučicu koja bi sigurno promijenila krajnji ishod utakmice, te bismo u najmanju ruku gledali produžetke na Olimpicu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Prva situacija se desila početkom drugog poluvremena kada je pomoćnik Skomine digao zastavicu i dosudio ofsajd Edinu Džeki, a nakon toga bosanskohercegovački napadač je oboren u šesnaestercu od strane golmana Kariusa. Ipak, penal nije dosuđen zbog zaleđa, a kasnije se vidjelo da zaleđe nije postojalo.

Samo nekoliko minuta kasnije, kod rezultata 2:2, Alexander-Arnold je igrao rukom u svom šesnaestercu i Roma je nekih pola sata prije kraja trebala dobiti penal i povesti 3:2 i tada bi bilo sve moguće. Ipak, Skomina se nije oglasio ni u jednoj situaciji.

>> Ovo je šest sudačkih grešaka u korist Liverpoola na putu do finala!

>> Virgil van Dijk iznervirao navijače Rome izjavom nakon sinoćnje utakmice

Međutim, izgleda da je Skomina odlučio u nadoknadi vremena napraviti kompenzaciju za sve pogreške. Lopta je pogodila Klavana u ruku u petercu, ruka je bila uz tijelo, ali je slovenački sudac pokazao na bijelu točku. Jasno, to mu svakako nije mnogo pomoglo da se ‘opere’ za ranije načinjene greške i štetu napravljenu rimskom klubu.

[su_no1_for_tennis]

Nainggolan je bio siguran izvođač najstrože kazne, ali nije bilo više vremena niti za jedan pokušaj domaćih. Samo što su krenuli s centra, sudac je dao znak za kraj utakmice. Na kraju ipak ubjedljiva, ali Pirova pobjeda Rimljana…

Nakon utakmice novinar televizije beIN Sports Tancredi Palmeri otkrio je da je Skomina bio potpuno dotučen u svlačionici. Slovenac je priznao da je pogriješio i zbog toga se osjećao jako loše, kazao je novinar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!