NaslovnicaVijestiOvo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku!

Ovo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku!

Odbrojavaju se poslednji sati do početka nove sezone Premier lige, koja po prvi put u povijesti počinje u petak, a evo top 10 transfera koji su obilježili ovaj prijelazni rok na Otoku.

top 10 transfera

Kao što smo već i navikli, engleski klubovi su izdvojili pozamašne novce u ovom prijelaznom roku, koji završava u ponoć 31. kolovoza, tako da ima još vremena da se ove brojke značajno povećaju, a poznato je da je najviše zbivanja u poslednjim danima, te satima nogometne pijace.

[su_premierleague]

Ipak, sezona počinje već večeras, pa će momčadi u prvo kolo ući sa postojećim snagama, odnosno igračima koje su uspjeli da dovedu i registriraju na vrijeme, a vjerovatno i u zavisnosti od učinka u prvim kolima, odlučiće o naredim potezima do kraja prijelaznog roka.

Rekordni transfer ovog ljeta bio je prelazak Romelua Lukakua sa Goodisona na Old Trafford, za obeštećenje od 84,7 milijuna eura.

Alvara Moratu, iako u “kraljevskom klubu” nije bio u prvom planu, Chelsea je platio Realu 65 milijuna eura.

Manchester City, koji je izdvojio ogroman novac za pojačanja u odbrani, doveo je Benjamina Mendyja iz Monaca za 57,5 milijuna eura.

Arsenal je svoje najveće pojačanje, golgetera Alexandrea Lacazettea, Lyonu platio 53 milijuna, a City je za još jednog defanzivca, Kylea Walkera iz Tottenhama, izdvojio 51 milijun.

Klub “50 plus” zatvara Bernardo Silva, krilni napadač koji je u City stigao iz Monaca.

Premier liga: Arsenal – Leicester, OČEKIVANE POSTAVE, analiza i prijedlog za klađenje

PREMIERSHIP – NAJAVA SEZONE 2017/2018

TABELA: Evo ko je od klubova iz Premier lige najviše potrošio u prijelaznom roku!

Nemanja Matić postao je najskuplji srpski igrač u povijesti, pošto je za njegovu slobodu United Chelseaju “izbrojio” 44,7 milijuna eura.

Mohamed Salah prešao je iz Rome u Liverpool za 42 milijuna, Timeoue Bakayoko iz Monaca se preselio u Chelsea za 4o milijuna eura, a najskuplji vratar je Brazilac Ederson, koji je dres Benfice zamijenio Cityjevim, a “Građani” su ga platili 40 milijuna eura.

Ovo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku (izvor: transfermarkt.de)

top 10 transfera

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!