NaslovnicaVijestiOvo je znak da se Arsene Wenger iz korijena mijenja?

Ovo je znak da se Arsene Wenger iz korijena mijenja?

Iz korijena se mijenja?

Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger rekao je da se ekipa mora pojačati za sljedeću sezonu, iako nije precizirao da li će je tada voditi on. Izrazio je nadu da će najbolji nogometaši ekipe Alexis Sanchez i Mesut Ozil ostati u klubu.

iz korijena

“Ovo je čudna sezona jer smo 20 utakmica neporaženi, ali ne mogu reći da nije puna mrlja jer ih ima. Baza je izuzetno jaka, ali tim, naravno, mora se ojača”, rekao je Wenger britanskim medijima.

Wenger je kazao da želi Mesut Ozil i Alexis Sanchez ostanu u klubu. Sanchez i Ozil izrazili su nezadovoljstvo rezultatima Arsenala jer žele borbe za trofeje u Premier ligi i Ligi prvaka, ali ove sezone “Topnici” bilježe slabije rezultate.

Tandemu Arsenala ističe ugovor na ljeto 2018. godine i Arsenal je primoran da ih se odrekne u narednom prijelaznom roku kako bi zaradio, nakon što Sanchez i Özil ne žele obnoviti suradnju. Sa druge strane, Wenger vjeruje da se mogu predomisle …

“Vjerujem da to žele i njih dvojica i nadam se da će dogovor biti postignut.”, kazao je Wenger.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Kada je riječ o njegovoj budućnosti u Arsenalu, francuski stručnjak je istaknuo da to “nije najvažnija stvar”.

“Našu budućnost će odrediti naši mentalni kvaliteti. O mojoj budućnosti u Arsenalu mnogo se govorilo, ali u ovom momentu to svakako nije najvažnija stvar.”, naveo je on.

Arsenal je šesti na tablici, s 50 bodova iz 27 utakmica, dva manje od petoplasiranog Manchester Uniteda, a šest manje od Liverpoola, koji ima dva meča više.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!