NaslovnicaVijestiOvo mu je najbolja sezona u karijeri: Sada je sve do Jurgen...

Ovo mu je najbolja sezona u karijeri: Sada je sve do Jurgen Kloppa

Ovo mu je najbolja sezona u karijeri i sada je sve do Jurgen Kloppa. Emre Can vjeruje da je imao svoju najbolju sezonu kao profesionalni nogometaš do sada.

Ovo mu je najbolja

22.godišnji njemački reprezentativac je stigao u Liverpool iz Bayer Leverkusena u lipnju 2014. godine, ali se borio za početni sastav pod vodstvom Brendan Rodgersa.

Ove sezone je igrao mnogo značajniju ulogu u kampanji Redsa ‘te je bio važan dio Jurgen Kloppovih planova otkako je preuzeo u listopadu.

Can kaže da je napravio ‘još jedan korak’ pod vodstvom Kloppa, te je oduševljen sa vlastitim izvedbama ove sezone.

“Mislim da je ovo moja najbolja sezona. Igrao sam puno utakmica i igram na poziciji na kojoj želim igrati. Jako sam sretan što igram tamo sada.”

“S Jurgen Kloppom, mislim da sam napravio još jedan korak i želim pokušati uvijek dati najbolje od sebe, želim biti bolji i pomoći ovoj momčadi.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Liverpool je trenutno osmi u Premier ligi ispred svojih rivala Chelseaja, protiv kojih igraju večeras.

Can priznaje da su Redsi imali težak početak ove sezone, ali kaže da njihova impresivna vožnja u posljednjih nekoliko sedmica može pomoći da se potaknu velike stvari sljedeće sezone.

“Mislim da smo imali neke uspone i padove, ali u posljednjih nekoliko mjeseci možete vidjeti da ćemo igrati puno bolji nogomet.”

“Ako budemo ovako radili i dobro igrali u sljedećoj sezoni, imamo šanse da osvojimo i neki trofej.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!