NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kako je ovo mogao promašiti? Napadač West Hama s jednog metra...

(VIDEO) Kako je ovo mogao promašiti? Napadač West Hama s jednog metra promašio prazan gol!

Uzbudljivu utakmicu smo mogli gledati kada su se jučer sastali West Ham i Arseanl. U velikom gradskom derbiju smo vidjeli čak šest golova, a na kraju je utakmica završila remijem (3-3).

Kako je ovo mogao

West Ham je imao nestvarnih 3-0 do 32. minute susreta nakon što su golove zabili Jesse Lingard, Jarrod Bowen i Tomas Souček. Topnici su se zatim nevjerojatno vratili zahvaljujući autogolovima domaćina.

Prvo je u vlastitu mrežu zabio Souček u 38. minuti, a u 61. je to napravio Dawson. Za konačnih 3-3 zabio je Lacazette!

No, pri rezultatu od 3-2 za West Ham, domaćini su imali šansu da povise svoje vodstvo. Igrala se 77. minuta susreta kada je napadač Michael Antonio sa jednog metra promašio prazan gol.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!