NaslovnicaVijestiOVO MU SE NEĆE SVIDJETI: Evo što je Paul Scholes rekao o...

OVO MU SE NEĆE SVIDJETI: Evo što je Paul Scholes rekao o Joseu Mourinhu i stanju u Unitedu!

Legendarni bivši veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes optužio je Josea Mourinha kako sramoti njegov bivši klub.

Scholes kritikovao Mourinha

Portugalski stručnjak je trenutno pod velikim pritiskom, nakon što je njegov tim upisao najgori start u sezonu još od sezone 1989/90. Međutim, pored rezultatskih problema, Mourinho se također posvađao i sa jednom od najvećih zvijezda kluba Paulom Pogbom, te su se pojavile špekulacije kako je svlačionica podijeljena u dva tabora.

[su_bet365_koeficijenti]

Scholes smatra kako je Mourinho zaslužio otkaz s obzirom da u posljednje vrijeme sramoti klub svojim postupcima. Bivši engleski reprezentativac je u intervjuu za BT Sport rekao: “Iznenađen sam što je još uvijek u klubu nakon onoga u subotu. Izlazi na press konferencije, napada igrače i ljude iznad njegove pozicije. Mislim da nema kontrolu i da sramoti klub.

Manchester United je pretrpio dva poraza u posljednje četiri utakmice u svim takmičenjima, te se nalazi na razočaravajućem desetom mjestu u Premier ligi sa samo deset osvojenih bodova nakon sedam odigranih kola. ‘Crveni vragovi’ su jučer u drugom kolu grupne faze Lige prvaka odigrali neriješeno (0-0) protiv Valencije, što je prvi put u Mourinhovoj karijeri da njegov tim nije slavio u četiri uzastopne utakmice na domaćem terenu.

On je nakon utakmice izjavio: “Ovo je frustrirajuće, jer nismo željeli ovaj rezultat. Bilo je nekih poboljšanja u našoj igri. Znali smo da ćemo izgubiti ako ne odigramo barem na prihvatljivoj razini, te bi nas taj poraz stavio u tešku situaciju. Mi smo bili tim koji je pokušao više, imao par velikih prilika, ali prihvatam ovaj rezultat. Igrači su pokušali, dali su sve od sebe. Pokušali smo igrati, ali u nekim ključnim periodima nismo imali tehnički kvalitet da gradimo igru iz zadnje linije. Znali smo da nećemo kreirati 20 prilika. Naši napadači trenutno nemaju najviše samopouzdanja, i mislili smo da ćemo postići gol iz tri ili četiri prilike, ali nismo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!