NaslovnicaVijestiOvo nije niko OČEKIVAO: Iz Reala se oglasili u vezi sa Lopeteguiem...

Ovo nije niko OČEKIVAO: Iz Reala se oglasili u vezi sa Lopeteguiem i tim potezom ŠOKIRALI mnoge

Iz Real Madrida danas su svima poslali jasnu poroku koja podiže mnogo prašine. Na ovaj način su pokazali svoju “veličinu”  i dali do znanja svima da im je uspjeh i renome klupa ispred svega, pa čak i ispred reprezentacije.

Iz Reala se oglasili

Julen Lopetegui jučer je dobio otkaz na mjesto španjolskog izbornika, što je bilo veliko iznenađenje, jer je odluka donešena dan prije početka Mundijala. Real je nedavno najavio da će Lopetegui biti novi trener kraljevskog kluba, koji je očito poremetilo španjolsku reprezentaciju odnosno predsjednika nogometnog saveza, koji je možda reagirao i bezobzirno.

>> SERGIO RAMOS NAPRAVIO SKANDAL: Veći incident spriječio Pique!

Luis Rubiales, predsjednik federacije, rekao je da pregovori između Real i izbornika iza leđa saveza nisu bili fer, što je bio glavni razlog za obustavu suradnje sa selektorom. Unatoč tome što je ova odluka donešena samo dva dana prije prvog susreta Španjolske na Svjetskom prvenstvu.

[su_bet365_100_bonus]

Lopetegui bi prema dogovoro trebao popuniti poziciju trenera Reale tek nakon završetka prvenstva gdje je trebao voditi španjolsku momčad, ali ipak se ispostavilo da će na tu poziciju doći mnogo brže. U Real nisu toliko potreseni novonastalom situacijom, ali s najnovijim priopćenjem, bili su prilično bezobrazni. Unatoč činjenici da je atmosfera oko smijene španjolskog izbornika prilično elektrificirana, madriđani su danas objavili tiskovnu konferenciju u klupskoj dvorani na kojoj će predstaviti novog trenera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!