NaslovnicaVijestiOVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Xavi otklonio sve sumnje oko nastavka svoje karijere!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Xavi otklonio sve sumnje oko nastavka svoje karijere!

Bivša zvijezda katalonskog diva i dalje ne odistaje. Bivša zvijezda Barcelone Xavi, koji je na kraju svoje evropske karijere pronašao bogati aganžman u Kataru, još uvijek ne namjerava okačiti kopačke o klin.

Legendarni veznjak i nogometaš Al Sadda produžio je ugovor sa ovim klubom na još dvije godine, što znači da će nastaviti igrati nogomet i u dobi od 40 godina.

Prema novom ugovoru on će se igrati za Al Sadd do 2020. godine, priopćio je danas klub iz Dohe. „Drago mi je da ću i dalje biti član nogometne obitelji Al Sadd, još dvije godine. Zajedno s navijačima imamo veliku obitelj i  radujem se da ćemo zajedno nastaviti sa novim pobjedama”, rekao je Xavi nakon potpisa novog ugovora.

Nakon što je završio svoju karijeru u 2015. godini u Barceloni, za koju je igrao više od 700 utakmica, on se pridružio Al Saddu, a prvobitno je potpisao ugovor na dvije godine, koji je kasnije produžen za još godinu dana. Na kraju ove sezone,  u početku pje lanirao oriči u mirovinu i posvetiti se obuci za trenera, ali  se sada predomislio.

>> Poznato gdje će se igrati finale Lige prvaka 2020. godine

U Kataru Xavi je pronašao novi dom. Tu se 2016. rodila njegova kćer, postao je ambasador za Svjetsko prvenstvo 2022. godine koje će biti domaćin u ovoj zemlji. Na Svjetskom prvenstvu neće imati aktivnu ulogu, jer je reprezentativnu karijeru sa Španjolskom završio sa  133 nastupa, od kojih je vrhunac bio naslov svjetskog prvaka 2010. godine.

[su_champions_league_final]

Zanimljivo je da je Xavi nastavak svoje karijere objavio upravo na dan kada je njegov bivši suigrač u Barceloni Andres Iniesta – to je bio član Barce do kraja ove sezone – najavio je da prelazi u Japan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!