NaslovnicaVijestiOvo se mnogima neće svidjeti: BOMBASTIČNA novost ( ili možda LUDOST) u...

Ovo se mnogima neće svidjeti: BOMBASTIČNA novost ( ili možda LUDOST) u Ligi prvaka!

Hoće li se to stvarno dogoditi? Treba li ovo Ligi prvaka? Odgovor na drugo pitanje vjerojatno bi bio vrlo različit, u ovisnosti od toga koga bi pitali. Ali činjenica je da Uefa radi nešto takvo, što se u prošlosti vjerojatno nije ni razmatralo a kamoli dovodilo pred realizaciju.

BOMBASTIČNA novost

Finale Lige prvaka u budućnosti mogli bi ugostiti gradovi koji nemaju ništa zajedničko s ovim takmičenjem. Krovna europska nogometna federacija želi utakmicu svih utakmica u budućnosti ugostiti izvaneuropskih gradova. Prvi od njih trebao bi biti  New York, a drugi gradovi, poput Dohe, čekaju u redu za organizaciju.

>> GLUP POTEZ: Adrien Rabiot razočarao Francusku javnost sa onim što je uradio nakon što nije pozvan na SP

U UEFA-i kažu da su skloni tome jer na starom kontinentu nema dovoljno stadiona i gradova  koji su sposobni organizirati takav veliki spektakl. Kako bi se izbjegla činjenica da se konstantno mijenjaju jedni i isti gradovi i organizatori, finale natjecanja trebalo bi se preseliti i na druge kontinente.

[su_champions_league_final]

Naravno, to sa sobom donosi niz različitih problema, ali iz UEFA-e su kazali da će novi svjetski velegradi bez većih problema usvojiti sve ljubitelje, plus što bi ta ukmica također predstavlja veliku povezanost s ostatkom svijeta. No, značajan problem bi bio vremenska razlika s Europom, jer će se finale vjerojatno igrati u potpuno drugačijem vremenu nego inače, te bi gledeaoci u evropi ostali bez svog standardnog termina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!