NaslovnicaVijestiOvo su četiri igrača Chelseaja kojima Mourinho nije zadovoljan

Ovo su četiri igrača Chelseaja kojima Mourinho nije zadovoljan

Kao što se već dobro zna, Chelsea je razočarao ove sezone. Nakon osvajanja lige prošle sezone, Mourinhu bi bio izazov osvojiti je ponovno. No, sada, to je teško za očekivati.

OIR_resizer

Kako bilo, klub je trenutno 14. na ljestvici i ako ovaj vikend ne dođu do dobrog rezultata, vrlo lako bi se mogli naći u zoni ispadanja. Stoga tko je krivac za katastrofalnu sezonu? Trener? Igrači? Vlasnik?

Na račun Cesca Fabregasa upućene su mnoge kritike, no Mourinho ne smatra njega jedinim krivcem.

Ususret visoko pozicioniranom Leicesteru, Mourinho je imenovao četiri igrača koji ne igraju dobro ove sezone.

“Branislav Ivanović, Gary Cahill, John Terry prošle sezone su bili fantastični. Ove sezone ne mogu to reći za njih. Cesc nije drugačiji od njih, no ono što sam primijetio kod njega jest to što se nikada ne boji imati loptu u nogama ili napraviti grešku. Vjerujem mu u potpunosti”, rekao je Jose Mourinho.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!