NaslovnicaVijestiOvo su klubovi koje ćemo na proljeće gledati u Ligi prvaka

Ovo su klubovi koje ćemo na proljeće gledati u Ligi prvaka

Gotova je grupna faza Lige prvaka i sada ćemo do sredine drugog mjeseca biti uskraćeni za gledanje najelitnijeg nogometnom natjecanja. U osmini finala Lige prvaka dominantno su klubovi iz Engleske, ukupno pet njih (Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Chelsea), a “samo” tri kluba iz Španjolske (Real Madrid, Barcelona i Sevilla) jer je Atletico Madrid svoj put u ovosezonskoj Ligi prvaka završio u skupini. Italija ima 2 predstavnika (Juventus i Roma), a po jednog predstavnika imaju Švicarska, Njemačka, Turska, Portugal, Ukrajina i Francuska.

Zanimljivo kako su dvije ekipe koje su prošle godine igrale polufinale Lige prvaka sada završile svoj put već u grupnoj fazi. Riječ je dakako o Atletico Madridu i Monacu. Može se reći kako je ispadanje Atletico Madrida najveće iznenađenje ovosezonske Lige prvaka jer je riječ o momčadi koja je u zadnje četiri godine čak 2 puta igrala finale Lige prvaka, a jednom polufinale te jednom i četvrtfinale Lige prvaka. Osim ispadanja Simeoneove momčadi šok za ljubitelje nogometa je i ispadanje tri vrlo atraktivne ekipe – Borussia Dortmund, Monaco i Napoli.

Ovosezonsku grupnu fazu obilježila je sjajna igra Besiktasa koji je dominirao u skupini s RB Leipzigom, Portom i Monacom. Također, dominaciju su imali i PSG i Manchester City koji su tek u zadnjem kolu doživjeli svoj prvi poraz. Šok je bio i način na koji je Tottenham na Wembleyu ponizio aktualnog prvaka te dvije jako visoke pobjede Kloppove momčadi – jednom su 7 golova dali Spartaku iz Moskve, a drugi put su 7 dali Mariboru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ukratko, prvoplasirane momčadi su:

Manchester United
PSG
Barcelona
Roma
Liverpool
Besiktas
Manchester City
Tottenham

Drugoplasirane momčadi su:

Basel
Bayern Munchen
Chelsea
Juventus
Sevilla
Shakhtar
Porto
Real Madrid

Potencijalno možemo imati parove: Manchester City protiv Real Madrida, Barcelona protiv Bayerna, Juventus protiv Manchester Uniteda, Chelsea protiv PSG-a. Očekuje nas zanimljiv ždrijeb i još zanimljivija knock-out faza.

Najbolji strijelci

Cristiano Ronaldo – 9 golova
Ben Yedder, Cavani, Firmino, Kane, Neymar – 6 golova
Aboubakar, Coutinho, Salah – 5 golova
Aubameyang, Mbappe, Lukaku, Oberlin, Sterling, Talisca, Tosun – 4 gola

Najbolji asistenti

James Milner – 5 asistencija
Neymar – 4 asistencije
Mbappe, Hazard, Mertens, Coman, De Bruyne, Martins, Martial, Moreno, Quaresma, Sabitzer – 3 asistencije

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!