NaslovnicaVijestiOvo su mogući protivnici Dinama Zagreba u play-offu Lige prvaka

Ovo su mogući protivnici Dinama Zagreba u play-offu Lige prvaka

Nakon što je kompletirano treće kolo kvalifikacija za predstojeću sezonu Lige prvaka, hrvatski predstvnik u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Dinamo Zagreb saznao je imena klubova koji su mogući njegovi protivnici u play-offu za najelitnije europsko klupsko natjecanje, Ligu prvaka.

dzg1

Dinamo je u trećem kolu eleminisao Dinamo Tbilisi, ali ‘Modri’ ipak neće biti nositelji u ždrijebu za play-off jer jučerašnji rezultati kvalfikacija Lige prvaka i nisu išli baš na ruku Modrima, tako da je hrvatski klub ostao prvi ispod crte povlašćenih klubova.

Mogući protivnici Dinamu u play-offu su Viktoria Plzen koja ima najveći koeficijent od nositelja u ‘ruti prvaka’ – 44.585. Slijedi Red Bull Salzburg koji je u trećem kolu eleminisao albanskog predstavnika, Partizanija. Koeficijent austrijskog kluba iznosi 42.520.

Jedan od mogućih protivnika je i Celtic (40.460) koji je izbacio kazahstansku Astanu, a možda i najpoženjiji protivnici za Dinamo su APOEL (35.935) i Legia iz Varšave sa koeficijentom 28.000.  Sa Dinamom, u nepovlaštenom dijelu ždrijeba još se nalaze i Ludogorets Razgrad, Copenhagen, Hapoel i Dundalk.

Ono što je dobra vijest jeste da Dinamo Zagreb iako ne uspije proći u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, zagrebački tim će se onda takmičiti u Ligi Europe, tako da, praktički europska jesen je osigurana, a samo je pitanje u kojem takmičenju će se Dinamo nadmetati.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Pored ‘rute prvaka’ postoji još jedan put do kojeg će se moći do Lige prvaka, tzv. ‘League Route’ gdje su nositelji Manchester City, Porto, Vilarreal, Ajax i Borussia M’gladbach. Nepovlašteni timovi u toj ruti su Roma, Steaua Bukurešt, Monaco, Young Boys i Rostov.

Ds3oDJQ

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!