Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ovo su najskuplje kuće nogometaša!

Donosimo Vam uvid u najskuplje kuće nogometaša! Zavirite u tajni i mnogima nepoznati te nedodirljivi svijet. Mnogi nogometaši unajmljuju kuće. A najam za raskošne vile bude čak i do 40.000 eura!

Cristiano Ronaldo je platio 16 milijuna eura kuću u New Yorku, a mi Vam donosimo najskuplje kuće nogometaša:

Neymar je već ranije počeo ulagati u nekretnine. On već posjeduje stan vrijedna 760.000 dolara. U Barceloni je unajmio kuću čiji mjesećni najam iznosi 24.000 dolara!

neymarova-kuća

Zlatan Ibrahimović nakon što je stigao u PSG uselio se u ovaj dvorac. Njegov mjesečni najam iznosi čak 40.000 eura, a Ibra uživa i u svom privatnom bazenu.

ibrahimovićeva-kuća

Reprezentativac Valesa Gareth Bale kada je stigao u Real Madrid odlučio je da unajmi kuću, a ne da kupi. U susjedstvu su mu Cristiano Ronaldo i Zidane. Ova kuća ima garažu sa šest mjesta, bazen i teretanu.

bejlova-kuća

Ovako trenutno izgleda kuća Lea Messija, a Argentinac želi da sagradi kuću u obliku nogometne lopte. Koliko košta njegova kuća nije strućnjaci nisu mogli utvrdi, a ova kuća ima zatvoreno nogometno igralište, privatno kućno kino…

messijeva-kuća

Na red je došao Kaka on je u Madridu ostavio kuću vrijednu 2.600.000 milijuna eura, a kuća posjedu garažu sa šest mjesta, teretanu, zatvoreni bazen…

kakina-kuća

Kuća Marija Balotellija u Milanu. Kuća sadrži bazen, vinski podrum, kino, te po četiri spavaonice i kupaonice, a podsjetimo da je Balotelli imao kuću u Cheshireu. Ta kuća je sva izgorjela kada se talijan zaigrao sa vatrometom.

balotellijeva-kuća

Frank Lampard se trenunto nalazi u New Yorku, jer tamo igra za NYC, a ovu vilu je ostavio u Engleskoj. Kuća posjeduje: devet spavaćih soba, 12 kupaonica, golf teren, bazen, teniski teren..

lampardova-kuća

Rezidencija koja je već duže vremena na prodaju. Kapiten Plavaca, John Terry je ugradio u ovu kuću podzemni akvarij, kino dvoranu za 34 osobe, deset spavaćih soba… Prošle godine John Terry je za svotu od 14 milijuna eura prodao još jednu kuću sultanu Bin Mohammed al-Naamaniju.

terijeva-kuća

Rooney u Cheshireu ima ovu rezidenciju vrijednu 15,45 milijuna eura. Sagrađena je 2004., te ima veliki bazen, kino, statue u starogrčkom stilu i podzemno grijanje travnjaka i vrta.

runi

Cristiano Ronaldo posjedu stan u New Yorku ‘težak’ 16 milijuna eura, a podsjetimo da Ronaldo ima kuću u Manchester u vrijednosti od 3,6 milijuna eura i u Madridu 6,4 milijuna eura

ronaldo-kuća

Didier Drogba posjeduje svoju privatnu vilu u Londonu, a sagrađena je 2007. godine. Vila je sagrađena na čak 860 kvadrata! U njoj se nalazi osam kupaonica, sedam spavaćih soba i trofejna soba.

Oznake: