Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ovom izjavom je Courtois razočarao navijače širom svijeta

Golman reprezentacije Belgije Courtois ima ugovor koja ga veže uz ekipu koja dolazi sa Stamford Bridgea do 2019. godine.

Courtois

Belgijanac još uvijek nije našao zajedničku riječ za čelnicima Chelseaja, te se novi ugovor još uvijek nije potpisao.

Kako tvrdi Belgijanac koji očekuje bolji novi ugvoro volio bi se vratiti i u Španiju da igra.

Courtois je tri godine proveo u Španiji, tačnije u Atletico Madridu kada ga je Chelsea posalo na posudbu, ali tvrdi kako ne želi da ubrzo napusti Stamford Bridge.

“Nije lako uspostaviti privatni život sa poslovnim u nekim stvarima, ali situacija koja se odvija u Chelseaju nije jednostavna. Znam da se moja djevojka želi vratiti u Španiju, tako da i to utiče na moju odluku oko nastavka karijere”. rekao je Courtois, te dodao:

“Svoju djecu obožavam, te se ponekad zapitam trebam li se vratiti u Španiju zbog njih.”

“Novinari svaki dan pričaju o tome koliko mi novca zarađujemo. Ne želim da lažem, novac je jedna od najvažniji stvari, to igra veliku ulogu. Bitno je dam svi aspekti života budi prilagodivi kada potpišete klub za nekim klubom.”

“Ovdje se zaista super osjećam, te ako mi se uvijeti budu svijdeli, bez problema ću potpisati novi ugovor. Volim život koji se ovdje odvija. Nije sada vrijeme za donešenje važnih odliuka, doće vrijeme i za to, pričat ćemo za par mjeseci”, rekao je Courtois za kraj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: