NaslovnicaVijestiOvosezonska senzacija Monaca potvrdila da napušta klub?

Ovosezonska senzacija Monaca potvrdila da napušta klub?

Senzacija Monaca, a možemo slobodno reći i europskog nogometa ove sezone, Kylian Mbappe potvrdio je kako planira napustiti francuski klub, a a njega su već zainteresovani Manchester United, Arsenal ili Chelsea. Francuski nogometaš je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 24 pogotka u 38 utakmica i vodi svoj Monaco ka tituli prvaka Francuske. Monaco će sada imati još veće šanse za titulu s obzirom da je PSG večeras poražen od Nice rezultatom 3-1, a tim iz Kneževine jučer je slavio protiv Toulousea.

senzacija monaca

Mbappea mnogi već sada vide kao budućeg osvajača Zlatne lopte, a ove sezone je postigao i pet pogodaka u Ligi prvaka gdje će njegov Monaco igrati polufinale protiv Atletico Madrida i mnogi francuskom timu daju dobre šanse.

Ipak pored svega, najveća vrlina ovog 18-godišnjeg nogometaša je skromnost.

“Nisam učinio ništa posebno. Volio bih da osvojim Zlatnu loptu i Ligu prvaka. Također volio bih da budem starter za francusku reprezentaciju. Roditelji su mi govorili da učim od legendi kao što su Totti i Buffon, od osoba koje imaju više iskustva.”

[su_bet365__1m_spectacular]

Senzacija Monaca, 18-godišnji Mbappe je izgleda nagovijestio kako će napustiti Monaco.

“Volio bih ostaviti trag sa Monacom prije nego što odem, sada sam trenutno fokusiran na ovu sezonu. Ako um dobro funkcionira sve se može učiniti, a ova nevjerojatna sezona Monaca to dokazuje.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!