NaslovnicaVijestiOzil je navodno potpisao novi mega ugovor sa Arsenalom

Ozil je navodno potpisao novi mega ugovor sa Arsenalom

Ozil je navodno potpisao novi mega ugovor sa Arsenalom. Subotnja pobjeda od 3-0 nad Chelseajem, rangirana je kao jedna od najboljih utakmica Mesuta Ozila u Arsenalovom dresu.

Ozil je navodno

U gotovo identičnom nastupu na prošlu sezonu je pobjeda protiv Manchester Uniteda na Emiratesu, Nijemac je diktirao igru od početka do kraja i bio je nagrađen golom.

Od Laurent Koscielnyjevog dodavanja na svojoj polovici, Ozil je okrenuo N’Golo Kantea sa lakoćom prije nego što je odigrao na Alexis Sancheza iza Chelseajeve obrane.

No, dok bi se stari Ozil zaustavio na tome, 27-godišnji je nastavio svoje trčanje i zatim ispratio Sancheza koji ga je fino uposlio, a ovaj pospremio gol u mrežu Chelseaja.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Njegov nastup je još jedan podsjetnik koliko je on važan za Arsenal, a kamoli kako je u potpunosti opravdao 42,5 milijuna funti.

Arsene Wenger, razumljivo, bio je očajan vezati njemačkog internacionalaca sa novim ugovorom, gdje mu trenutni istječe 2018. godine.

Prema Sport Bildu i njihovom reporteru Henning Feindtu, Ozil je danas potpisao ‘novi mega ugovor’, koji će ga zadržati na Emiratesu do nedogledne budućnosti.

Ozil je također izjavio da on može imati cijenjeni dres sa brojem 10, kojeg trenutno zauzima Jack Wilshere, koji je na posudbi u Bournemouthu u ovom trenutku.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, on će morati pričekati do sljedeće godine sa novim brojem, s obzirom na propise koji sprječavaju unošenje izmjena sredinom sezone.

Ozil očito nije zabrinut da stane na prste Wilsherea nakon što je rekao ranije ovog mjeseca kako ‘definitivno’ želi broj 10.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!