NaslovnicaVijestiMesut Ozil: El Clasico više nije vrhunac svjetskog nogometa. Barcelona je kriva...

Mesut Ozil: El Clasico više nije vrhunac svjetskog nogometa. Barcelona je kriva za to

Nekadašnji nogometaš Reala, Mesut Özil, nedavno je dao intervju za Marcu u kojem se osvrnuo na završnicu Lige prvaka i duboki rivalitet između Reala i Barcelone.

“Kada sam bio u Realu, El Clasico je bio najvažnija utakmica na svijetu. Nažalost, tada smo igrali protiv najbolje Barcelone u povijesti. Sada je pažnja gledatelja više usmjerena na utakmice poput Liverpool – City ili druge derbije Premier lige. El Clasico je izgubio na važnosti, što je šteta. To nije krivnja Reala, već Barcelone koja je u opadanju”, zaključuje bivši njemački reprezentativac.

Vjeruje da je njegov bivši klub Real najbliže osvajanju Lige prvaka.

“Fantastična je bila utakmica protiv Cityja. Englezi su dominirali skoro cijelu utakmicu, ali Real je odigrao inteligentno i sjajno se branio. Viknuo sam Hala Madrid nakon zadnjeg penala. Vjerujem da će Real osvojiti Ligu prvaka.”

“Engleska i Francuska imaju nevjerojatnu momčad. Ne samo prvih 11, nego je širina momčadi nevjerojatna. Ipak, takva natjecanja dosta ovise o sreći. Mislim da bi do finala mogli i Španjolska, Portugal ili Njemačka.”

Özil je započeo svoju karijeru u Schalkeu, prije nego što je prešao u Werder nakon dvije godine. Za Real Madrid igrao je od 2010. do 2013. godine, nakon čega je proveo osam godina u Arsenalu. Karijeru je okončao u Turskoj, gdje je prvo nastupao za Fenerbahçe, a potom za Istanbul Başakşehir.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!