NaslovnicaVijestiOzil: Ne zanima me povratak u Madrid!

Ozil: Ne zanima me povratak u Madrid!

Vezni igrač Arsenala Mesut Ozil izjavio je da se divi trenutnom treneru Real Madrida Zinedineu Zidaneu, ali i dodaje da nema namjeru vratiti se u španjolsku prijestolnicu.

Ne zanima me povratak u Madrid

Njemački reprezentativac je napustio Madrid i stigao u sjeverni London 2013. godine, a od tada je postao ključni igrač u veznom redu tima sa Emiratesa.

Ozil je prema pisanju medija zainteresovan za odlazak iz kluba jer je izgubio strpljenje sa trenerom Arseneom Wengerom, ali 27-godišnjak odbacuje te tvrdnje, te ističe da namjerava otići iz kluba.

“Zidane je bio nevjerovatan igrač, on nije samo igrao nogomet, on je živio za tu igru. Upoznao sam ga kao trenera, i on je tip trenera koji je spreman uvijek ‘pružiti ruku’ svojim igračima.”

“No, to ne govori ništa o mojoj budućnosti. Trenutno razmišljam samo o Arsenalu. Nema istine u špekulacijama koje me povezuju s povratkom u Španjolsku, ne zanima me povratak u Madrid”

“Gledao sam puno utakmica u kojima je igrao Zidane, bio je jedan od najpametnijih igrača na svijetu. Bio je u mogućnosti čitati igru i sam igrati bez nepotrebnih trikova i driblinga, to je ono što ga čini tako posebnim.”

Ozil je također pohvalio i legendarnog talijanskog nogometaša, Andreu Pirla.

“Pirlo je skoro na istoj razini kao i Zidane. On je igrao malo više defanzivnije, ali je uvijek predstavljao opasnost svojim udarcima iz daljine. Ne vidim sebe na Pirlovom poziciji, ja sam više playmaker ili klasična desetka.”

“Moram igrati visoko na terenu i kreirati prilike, to je moja najbolja pozicija. Nećete me vidjeti da igram kao povučen vezni igrač u skorije vrijeme.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!