NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio tajnu o poznatom igraču: Nije želio igrati kod nas...

Pep Guardiola otkrio tajnu o poznatom igraču: Nije želio igrati kod nas ni za ogroman novac

Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, izjavio je kako postoji obiman popis nogometaša koji su odbili pridružiti se njegovom klubu. Iako je City već godinama jedan od najboljih timova na svijetu te privlači najtalentiranije igrače, postoje pojedinci koji su odbili prihvatiti ponudu za transfer u Manchester City.

Uoči sutrašnjeg derbija između Manchester Cityja i Arsenala, Guardiola je otkrio da je jedna od ključnih zvijezda Arsenala odbila prijelaz na Etihad čak i za “svo zlato ovog svijeta”. Radi se o jednom od najboljih veznjaka današnjice, Declanu Riceu iz Arsenala, koji je prošlog ljeta prešao u sjeverni London u transferu vrijednom 120 milijuna eura iz West Hama. Guardiola je priznao da su bile poslane bogate ponude na adresu nogometaša.

“Ima puno igrača koji su odlučili odbiti našu ponudu. Rice nije bio prvi kojeg smo htjeli, ali koji nam se nije htio pridružiti. Dugačak je spisak. Uglavnom, Rice nije htio doći ni za svo zlato ovog svijeta, tako da se nije ostvarilo. Donio je odluku i želimo mu svu sreću”, rekao je Guardiola engleskim medijima.

Španjolski stručnjak istaknuo je da bi svaki klub u engleskoj Premier ligi bio oduševljen imati Declana Ricea u svojim redovima.

“Svaka momčad bi potpisala Ricea. On je kapetan reprezentacije i mlad igrač koji redovito igra puno utakmica. Zato je Arsenal vršio toliki pritisak da ga potpiše”, dodao je.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!