NaslovnicazabavaJack Grealish otkrio tajnu najsnažnijih listova u nogometu, kao 15-godišnjak nije mogao...

Jack Grealish otkrio tajnu najsnažnijih listova u nogometu, kao 15-godišnjak nije mogao nositi štucne

Jack Grealish, osim što je kvalitetan igrač ali i vrlo temperamentan izvan terena, prepoznatljiv je po svojim najdefiniranijim mišićima lista u svijetu nogometa. Zanimljivo, otkrio je da to nema nikakve veze s intenzivnim treninzima.

Grealish, koji je prelaskom u Manchester City srušio rekord engleskog nogometa, već godinama privlači pozornost zbog svojih nevjerojatno snažnih listova na nogama. Otkad se pojavio u svijetu nogometa, oni su predmet mnogih razgovora i medijske pažnje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Grealish se ističe od većine profesionalnih nogometaša po svojim mišićima na nogama. U nedavnom intervjuu za Daily Mail, upravo je to bila tema o kojoj je govorio. Grealish je otkrio kako njegovi listovi nisu posljedica intenzivnog treninga, već da ih je oduvijek imao. Tvrdi da to ima veze s genetikom i njegovom obitelji.

“Zapravo, ne radim ništa posebno. To je samo dio moje obitelji. Moj djed je uvijek imao velike listove dok je igrao nogomet. Ne radim nikakve vježbe. Iskreno, imam to od rane mladosti.

Mislim da sam imao 14 ili 15 godina, a Macron je bio naš sponzor u Aston Villi. Njihove bi se štucne skupile u pranju i nisam ih mogao prebaciti preko listova. Počeo sam ih nositi ispod listova na treningu i te sam sezone igrao stvarno dobro. Onda sam to započeo nositi na utakmicama i imao sam sjajnu sezonu”, zaključio je Grealish.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!