NaslovnicaVijestiPaddy Power: Trump nas je stajao milijune, ali sol na ranu nam...

Paddy Power: Trump nas je stajao milijune, ali sol na ranu nam je utrljao netko drugi

Anonimni kladioničar iz engleskog grada Coventryja pogodio je nevjerojatan listić od 11 parova na kojima je prognozirao da će biti više od dva gola i pogodio pobjednika. Međutim, najviše bi trebao zahvaliti Armeniji koja je gubila 2-0 protiv Crne Gore, a zatim preokrenula rezultat u svoju korist. Tiket je uplaćen u britanskoj kladionici Paddy Power iz koje su rekli da je ovaj dobitak samo ‘sol na ranu’ nakon pobjede Donalda Trumpa u izborima u SAD-u.

sol na ranu

Armenci su sve do 74. minute gubili 2-0, ali su u trećoj minuti sudačke nadoknade stigli do pobjede. Također, Francuska je gubila od Švedske, ali sa dva brza pogotka sredinom drugog dijela utakmica stigli su do pobjede. Joshua King, reprezentativac Norveške također je ‘odradio svoj dio posla’ kada je pogodio za poraz svoje reprezentacije od 2-1 protiv Češke te je tako zbir pogodaka na toj utakmici bio veći od dva što je svakako trebalo ovom britanskom kladioničaru.

OKUŠAJ I TI SVOJU SREĆU
Nakon kvalifikacijskih utakmica, čekalo ga je još šest utakmica engleskih niželigaška gdje je također bio situacija za infarkt, pogotovo kada je riječ o dobitku od 238.000 eura! Port Vale je na svom stadionu gubio od Fleetwoda sve do 75. minute, ali su okrenuli i golom tri minute prije kraja utakmice slavili sa 2-1. Još gora situacija je bila u sljedećoj utakmici gdje je Plymourh trebao pobijediti Crewea od kojeg je gubio 1-0, te uz to je Crewe promašio jedanesterac za 2-0, te su na kraju poraženi sa 2-1.

Da je sreća bila ključan faktor kod ovog listića ne može nitko poreći – Cambridge je također gubio u gostima kod Crawleyja, ali su gosti na kraju slavili sa 3-1 i ovom sretnom kladioničaru donijeli čak 238 hiljada eura na svega 30 centi uloga.

listic

Armenija – Crna Gora, pobjeda domaćina i više od 2 gola (3:2)
Francuska – Švedska, pobjeda domaćina i više od 2 gola (2:1)
Češka – Norveška, pobjeda domaćina i više od 2 gola (2:1)
Danska – Kazahstan, pobjeda domaćina i više od 2 gola (4:1)
Sjeverna Irska – Azebajdžan, pobjeda domaćina i više od 2 gola (4:0)
Milwall – Bristol Rovers, pobjeda domaćina i više od 2 gola (4:0)
Port Vale – Fleetwood Town, pobjeda domaćina i više od 2 gola (2:1)
Blackpool – Notts County, pobjeda domaćina i više od 2 gola (4:0)
Colchester – Leyton Orient, pobjeda gosta i više od 2 gola (0:3)
Crawley Town – Cambridge, pobjeda gosta i više od 2 gola (1:3)
Crewe – Plymouth, pobjeda gosta i više od 2 gola (1:2)

Nakon ovog tiketa oglasili su se i zvaničnici iz ove britanske kladionice koji su rekli da je ovaj dobitak samo ‘sol na ranu’ nakon pobjede Trumpa u Americi.

“Prošli tjedan bio je jako loš za nas. Pobjeda Donalda Trumpa stajala nas je milijune, a kao sol na ranu utrljao nam je i ovaj igrač. Iako, svaka mu čast, nevjerojatno je što je pogodio. Ako se ne varam, to je najveći iznos osvojen kod nas uz tako mali ulog. Ne znam točno gdje je Armenija, ali nadam se da će sretni dobitnik kupiti avionsku kartu i otići osobno zahvaliti dečkima.” rekao je glasnogovornik kladionice Paddy Power.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!