NaslovnicaVijestiPAKLENI PLAN REAL MADRIDA: Način na koji žele doći do 400 miliona...

PAKLENI PLAN REAL MADRIDA: Način na koji žele doći do 400 miliona eura za transfer je nevjerovatan!

Očekuje se da će Real dobiti  ​​neočekivanu “pomoć” u borbi za Neymarov potpis. Sve više i više  se čini da je odlazak Neymara iz ekipe  PSG-a neizbježan, a ujavnost se sve glasnije pojavljuju naznake da je njegova sljedeća destinacija Madrid.

PAKLENI PLAN REAL MADRIDA

Očekuje se da će se Neymar u ljeto pridružiti Realu, a velika je prepreka do sada bila astronomska odšteta koju bi Real morao da plati. Real bi trebao platiti 400 milijuna eura za njega, no sada mnogi španjolski mediji prenose vijest da bi sportski gigant i brend također trebao biti uključen u transfer.

>> BURNO JE U TORINU: Gigi Buffon progovorio o svojoj budućnosti i šokirao sve navijače Juventusa!

To je poznati američki proizvođač sportske opreme Nike, koji je i najveći osobni sponzor Neymara. A što bi Amerikancitime mogli dobiti? Real ima ugovor sa adidasom do 2020. godine koji plaća 40 milijuna eura Realu po sezoni. Nije tajna da je Nike već pregovarao sa Realom, ali na kraju je ipak pobjedio adidas. Ovaj put bi trebao Nike finansirati transfer Brazilca u Real, a kasnije od sezone 2020/21 postao jedan od glavnih sponzora najuspješnijeg nogometnog kluba svih vremena, čiji je dres jedan od najpopularnijih u svijetu nogometa.

[su_champions_league]

Prema tamošnjim medijima, Real bi također mogao ranije prekinuti suradnju s adidasom, i, naravno, morat će platiti određeni iznos. No, to ne bi trebao biti problem, jer Nike nudi  unosan ugovor Realu, otprilike jednak iznos koji na svoj račun s iste adrese prima Barcelona. Katalonci od Nikea dobivaju 105 milijuna eura za sezonu, što bi mogao biti još jedan od razloga prekida suradnje sa adidasom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!