NaslovnicaVijestiPalermo pred gašenjem, dug preko 120 milijuna eura

Palermo pred gašenjem, dug preko 120 milijuna eura

Palermo pred gašenjem, dug preko 120 milijuna eura

Talijanski nogometni klub Palermo mogao bi da ode u stečaj, nakon što je tužiteljstvo u tom gradu otvorilo preliminarnu istragu zbog financijskih dugova. Palermo je sezonu u Seriji A završio u kaosu, ispao je iz lige, otišli su predsjednik Mauricio Zamparini i sportski direktor Nicola Salerno, a sada su i kreditori uložili žalbu na neispunjavanje obaveza kluba sa Sicilije.

pred gašenjem

Klub je preuzeo Paul Baccaglini , ali su ostali problemi jer Palermo duguje menadžerima i savjetnicima, kao i državi, preko 120 milijuna eura. Lokalni mediji pišu da je istraga u tijeku i da se ne očekuje da bi bankrot brzo mogao uslijediti, ali da je sasvim realan, posebno što prihodi neće biti kao kada se igra Seria A.

>>Arda Turan davio novinara u avionu turske reprezentacije

Spas leži u brzoj prodaji kluba, već se vode razgovori u Londonu, a zabrinjava to što Palermo još uvijek nije ispunio uvjete da se natječe i u Seriji B.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!