NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Cristiano Ronaldo iskazao poštovanje prema Manchester Cityju

(VIDEO) Pogledajte kako je Cristiano Ronaldo iskazao poštovanje prema Manchester Cityju

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo, nakon što je ugledao grb Manchester Cityja na podu u tunelu Etihad, ponovno je pokazao koliko poštuje svoje rivale.

Ronaldo, koji nije igrao u debaklu svog Uniteda protiv Cityja u nedjelju, odbio je stati na grb suparničkog kluba na Etihadu prije početka utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Portugalac je u posljednji trenutak vidio da mu je grb Manchester Cityja pod nogama, a onda je brzo reagirao i uspio ga nekako zaobići, iako je već krenuo napraviti korak.

Ova reakcija brzo je postala hit na društvenim mrežama, a neutralni navijači, ali i navijači Cityja, puni su komplimenata na Ronaldov račun. Iako je to za neke sitnica, ovaj potez je inače jako cijenjen u engleskom nogometu i javnost mu daje veliki značaj.

Upravo u utakmici Manchester Cityja i Manchester Uniteda vidjeli smo ružan potez jednog od igrača Crvenih vragova prije četiri godine. Veznjak Ander Herrera pljunuo je grb Cityja i navukao bijes javnosti i navijača plavog dijela Manchestera.

Ronaldo se prije povratka u Manchester United povezivao i s prelaskom u City, ali posao nikada nije zaključen. Portugalac je uvijek hvalio snagu momčadi Pepa Guardiole.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!