NaslovnicaVijestiPARA NA PARU: Irski nogometaš na lotu osvojio milijon funti

PARA NA PARU: Irski nogometaš na lotu osvojio milijon funti

Vjerovatno je sanjao da će svoj prvi milion zaraditi igrajući nogomomet, no ta želja mu se ispunila na drugačiji način i to mnogo ranije nego što je očekivao. Kevin O’Connor nogometaš Prestona, osvojio je 1 milijon eura igrajući loto, a tiket mu je poklonio njegov stric za Božić.

Irski nogometaš

Kevin O’Connor još uvijek nije zaradio milijun funti u svojoj nogometnoj karijeri. Godine 1995. rođen je irski bočni branič, a do sada je karijeru gradio u Waterford Unitedu i Cork Cityju, a od prošle godine član je Preston North Enda člana druge engleske lige.

[su_bet365_100_bonus]

Karijera 22-godišnjeg nogometaša koji je igrao za mlađe selekcije irske reprezentacije sada je doživjela neočekivani preokret. Njegov je stric mu je kupio loto listić za blagdane (sa željom da ispuni sve njegove želje), što mu je donijelo izvanredan dobitak!

>> Jose Mourinho dovodi igrača kojeg je Sir Alex Ferguson pokušavao dovesti 2012. godine

Nakon što je gledala izvlačenje lota, majka nogometaša ga je obavjestila da treba provjeriti brojeve. Kada je O’Connor to učinio, bio je iznenađen kad je otkrio da je osvojio – milijun funti!

[su_bonus]

„Nemam planova što ću sa novcem. Meni je važna moja familija, a o novcu ne razmišljam toliko. Vidjet ćemo”, kaže O’Connor, koji u engleskoj drugoj ligi zarađuje za naše uslove fantastičnih 10.000 funti mjesečno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!