NaslovnicaVijestiParis Saint-Germain već našao zamjenu za Ibrahimovića?

Paris Saint-Germain već našao zamjenu za Ibrahimovića?

Nogometaš Atletico Madrida Antoine Griezmann prva je želja PSG, koji francuskog napadača vidi kao idealnu zamjenu za Zlatana Ibrahimovića, prenosi L’Equipe..

Kako navodi list, uprava prvaka Francuske u potrazi je za vrhunskim napadačem, nakon što je Zlatan Ibrahimović potvrdio da će napustiti klub.

Paris Saint-Germain

“Sutra igram svoju posljednju utakmicu na Parku Prinčeva. Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda”, napisao je Ibrahimović na Twitteru uoči utakmice sa Nantom.

Mediji mjesecima povezuju napadača PSG-a s raznim klubovima. Manchester United, LA Galaxy i Inter su, barem prema navodima respektabilnih medija u Francuskoj, Britaniji i SAD, najozbiljniji u namjeri da ga dovedu.

Švedski nogometaš je ove sezone postigao 36 golova u prvenstvu Francuske i vodio je svoju momčad do četvrte uzastopne titule prvaka. On je poslije samo četiri sezone postao najbolji strijelac u povijesti “svetaca” sa 152 gola na 178 utakmica. On je, zapravo, na 121 ligaškom nastupu doprinio sa 149 golova (111 puta je bio strijelac 0,38 puta asistent).

Ibrahimović je u PSG došao 2012. godine iz Milana, a u karijeri je još igrao za Barcelonu, Inter, Juventus, Ajax i Malmö.

Posljednjih mjeseci, francuski klub pokazao je veliko zanimanje za nogometaša Barcelone Neymara, kao i asa Real Madrida Cristiana Ronalda, ali uprava Parižana svjesna da će biti vrlo teško da dva ključna igraća napuste svoje klubove, pa su se okrenuli Griezmannu i spremni su izdvojiti 70 milijuna eura za njegove usluge.

[su_sportingbet]

Tijekom karijere Grizmann je nastupao za Real Sociedad, prije nego što je u srpnju 2014. godine, za 30 milijuna eura stigao na Vicente Calderon.

Do sada je za “jorgandžije” upisao 104 nastupa, postigao 56 golova i osvojio Superkup Španjolske, dok će se u ovogodišnjem finalu Lige prvaka sastati s Real Madridom 28. svibnja na San Siru.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!