NaslovnicaVijestiPARIŽANIMA PRIJETI SUSPENZIJA: Liverpool bi mogao biti u velikoj prednosti na gostovanju...

PARIŽANIMA PRIJETI SUSPENZIJA: Liverpool bi mogao biti u velikoj prednosti na gostovanju kod PSG-a u Ligi prvaka!

Svi u Liverpoolu su znali kako će u ždrijebu za ovogodišnju Ligu prvaka dobiti tešku grupu, s obzirom da su ‘Redsi’ bili u trećem šeširu. Međutim, vjerovatno nisu mogli dobiti teže protivnike od Paris Saint-Germaina, Napolija i Crvene Zvezde. Ipak, nakon prve odigrane utakmice u toj ‘grupi smrti’ i pobjede protiv Paris Saint-Germaina, svi su pomislili kako bi Liverpool zaista mogao osvojiti to prvo mjesto. Međutim, od tada su se stvari zakomplicirale.

UEFA kažnjava PSG

U drugom kolu grupne faze izgubili su na gostovanju kod Napolija primljenim golom u posljednjim trenucima, nakon čega su ubjedljivo slavili protiv Crvene Zvezde na Anfieldu rezultatom 4-0. Međutim, na gostovanju u Beogradu su doživjeli šok prošlog tjedna, kada je rezultat glasio 2-0 za domaćina, te sada bilo tko može proći u nokaut fazu.

Pred Jurgenom Kloppom je u četvrtom kolu teško, ali i odlučujuće gostovanje na Parku prinčeva, nakon čega će u posljednjem kolu ugostiti Napolitance. Prema pisanju francuskih medija, UEFA bi im mogla dati veliku prednost kada je u pitanju to gostovanje kod Tuchelovog tima.

Naime, kako izvještava L’Equipe, UEFA razmatra opciju kažnjavanja Paris Saint-Germaina, te da bi Liverpool mogao igrati tu svoju ključnu utakmicu u Ligi prvaka pred praznim Parkom prinčeva. Navodno, čelnici UEFA-e će održati sastanak 22. novembra, na kojem će raspraviti o incidentima između navijača francuskog kluba i Crvene Zvezde u oktobru. Paris Saint-Germain je već novčano kažnjen zbog kašnjena početka odigravanja te utakmice, ali u UEFA-i će istražiti i sukobe navijača unutar i izvan stadiona, koji su se dogodili tog dana.

Navijačima Crvene Zvezde je službeno bilo zabranjeno prisustvo na toj utakmici, kao i na Anfieldu u trećem kolu grupne faze, ali mnogi su ipak došli. Također je izvještavano kako se oko 250 navijača PSG-a sukobilo sa policijom uoči, te nakon utakmice. Bilo kakva kazna za francuski klub u vidu zatvaranja stadiona će zasigurno biti veliki bonus za Liverpool. Koeficijent na neriješen rezultat ili pobjedu Kloppovog tima trenutno iznosi 1,83, te bi u slučaju i službene potvrde kazne značajno mogao opasti, tako da vam preporučujemo da ga iskoristite.

=> Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!