NaslovnicaVijestiParker tvrdi: Bolji od Pogbe, a vrijedi samo 11 milijuna eura?

Parker tvrdi: Bolji od Pogbe, a vrijedi samo 11 milijuna eura?

Parker tvrdi da je Nigerijac bolji od Pogbe, a vrijedi samo 11 milijuna eura? Paul Pogba još uvijek nije debitovao za Manchester United, ali od svjetskog najskupljeg nogometaša se očekuju velike stvari u njegovom drugom boravku na Old Traffordu.

Parker tvrdi

Uz veliku cijenu i nekoliko impresivnih sezona u Juventusu na svom životopisu, Francuz se smatra jednim od najboljih veznih igrača u svijetu nogometa, a možda će biti i ključni komad slagalice u Unitedovoj potjeri za titulom ove sezone.

Sve to čini bivšeg Manchester Unitedovog braniča Paul Parkera da iznosi neke možda čak i navijačima Uniteda, smiješne tvrdnje u vezi Pogbe i Chelseajevog veznjaka John Obi Mikela.

[su_euro_soccer_bonus]

Obraćajući se za 888 Sport u komentarima, bivši engleski reprezentativac je senzacionalno tvrdio da Pogba nije tako dobar kao Mikel ako pričamo o obrambenoj veznoj poziciji.

“Može li on biti dobar kao ROy Keane ili Bryan Robson? Nisam siguran da li on može igrati tu ulogu u veznom redu”, rekao je Parker.

“Zabrinut sam za njega i njegove duele sa drugim igračima. Zabrinut sam također kako će zatvarati i pokrivati igrače na toj poziciji. On nema brze noge. To će biti problem.”

“Na poziciji za držanje, to bi bila šteta, jer on nije Makelele ili čak John Obi Mikel, jer jedna stvar koju Mikel radi savršeno je zatvaranje igrača i pokrivanje istih.”

Mikel, koji je, kao jedan od najvažnijih visoko rangiranih tinejdžera u nogometu u to vrijeme, vrlo skoro postao igrač Uniteda prije nego što je potpisao za Chelsea u 2006. godini.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, tijekom naknadnog desetljeća, Nigerijac je baš postao jedan od najboljih borbenih veznjaka u igri. U stvari, on se često borio da bude u početnoj postavi na Stamford Bridgeu.

Iako će se mnogi Unitedovi navijači složiti da je Pogba više prilagođen za igranje u napadačkom dijelu terena, ideja je da veznjak u vrijednosti od 89.3 milijuna funti nema vještinu koja bi se poredila sa veznjakom Chelseaja.

U pravednosti na Parkera, Pogba baš i nije sjajan kada igra dublju ulogu na centru terena, koju je imao u Francuskoj na Euru 2016.

Ipak, njegove fizičke osobine ga čine generalno vrhunskim talentom u svim segmentima i da li ga Mourinho treba stavljati dublje na centru terena, on će sigurno imati sigurnije koeficijente da bude uspješniji nego John Obi Mikel što je bio u zapadnom Londonu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Manchester United sljedeću utakmicu igra protiv Southamptona kod kuće u petak u 21:00h. Da li će Pogba napraviti svoj veliki povratak na Old Traffordu i debitovati u toj utakmici?

Screenshot_47

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!