NaslovnicaVijestiReal Madrid u lovu na pojačanja: Na ljeto žele za 70 milijuna...

Real Madrid u lovu na pojačanja: Na ljeto žele za 70 milijuna eura dovesti zvijezdu Liverpoola

Real Madrid pažljivo prati situaciju oko 25-godišnjeg engleskog desnog beka Trenta Alexandera-Arnolda iz Liverpoola. Iako mu ugovor s Liverpoolom ističe za godinu dana, pregovori oko produljenja ugovora još nisu započeli. Iako Liverpool nema namjeru prodati ga, igrač još nije dao jasnu izjavu o svojoj budućnosti.

Real Madrid želi iskoristiti priliku da privoli Trenta Alexandera-Arnolda da se pridruži njihovom klubu već ovog ljeta. Prema Transfermarktu, Englez vrijedi 70 milijuna eura i ima sposobnost igranja i na sredini terena. Real planira osvježiti svoje bočne pozicije, a Trent je visoko na njihovom popisu želja. Dodatna prednost za Real je što Jurgen Klopp definitivno napušta Liverpool na kraju sezone.

Prvi Nijemac je pružio priliku ovom izvanrednom nogometašu, stoga ostaje za vidjeti hoće li još jedan ključni igrač momčadi slijediti put trenera. Alexander-Arnold je proizvod Liverpoolove akademije i do sada je odigrao 302 utakmice za klub, postigavši 18 golova i upisavši 82 asistencije. Općenito se smatra jednim od najboljih desnih bekova na svijetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!