NaslovnicaVijestiOvo su mogući parovi u osmini finala Lige prvaka!

Ovo su mogući parovi u osmini finala Lige prvaka!

Završena je grupna faza Lige prvaka, a mi vam donosimo ekipe koje bi se mogle sastatit u osmini finala ovog takmičenja.

Lige prvaka

U ponedeljak od 12:00h možete pratiti ždrijeb u kojem će se naći 16 ekipa, a zaista bi moglo biti spektakularnih utakmica.

U ovoj sezoni osmina finala Lige prvaka bi mogla početi spektakularnije nego ikad, jer ima dosta zanimljvih momčadi koje bi se mogle susresti.

U ponedeljak 12. decembra kuglice bi mogle spojiti Manchester United sa Bayernom ili Bavarce sa Manchester Cityem. Ili Manchester United, City sa Juventusom. Juventusa sa Realom, Barcelonu sa Chelseajm ili Bayern sa Barcelonom, PSG sa Realom..

[su_live_koeficijenti]

Zaista bi moglo biti mnogo zanimljvih utakmica, ali naravno ovo su nagađanja, te se nadamo da će biti približno pa makar slično ždrijebanje.

Nositelji osmine finala Lige prvaka su: Manchester United, PSG, Roma, Barcelona, Liverpool, Mancester City, Bešiktaš i Tottenham.

Nenositelji osmine finala Lige prvaka su: Basel, Bayern, Chelsea, Juventus, Sevilla, Shaktar, Porto i Real!

Postaje interesantna pravila. Naime, ne mogu se sastatit dvije ekipe koje su bili zajedno u grupi Lige prvaka, a niti se mogu sastati dvije momčadi iz iste države, a nositelji igraju na domaćem teren u uzvratnoj utakmici.

Prve utakmice osmine finala se igraju: 13., 14., 20., i 21., febuara, dok se uzvratne utamice igraju 6., 7., 13., i 14. marta 2018. godine!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!