NaslovnicaVijestiAtletico Madrid pred susret četvrtfinala Lige prvaka ostao bez ključnog napadača

Atletico Madrid pred susret četvrtfinala Lige prvaka ostao bez ključnog napadača

U službenom priopćenju, nogometni klub Atletico Madrid najavio je da će njihov napadač Memphis Depay izostati iz sastava za prvi susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Borussije (D). Njegov nedostatak će predstavljati izazov za momčad koju predvodi Diego Simeone, budući da se 30-godišnji nizozemski napadač ozlijedio tijekom treninga.

Uostalom, Depay je bio ključni igrač Atletica u četvrtfinalnoj pobjedi u ovosezonskoj Ligi prvaka. Nizozemac je zabio gol u 87. minuti protiv Intera, čime je omogućio produžetke, a potom su Madriđani eliminirali prošlosezonskog finalista u izvođenju jedanaesteraca.

Atletico nije precizirao koliko će dugo trajati pauza Depaya zbog ozljede mišića, no nekoliko španjolskih medija sugerira da bi mogla trajati između tri i četiri tjedna. To bi značilo da će Atletico biti bez Nizozemca i u uzvratnoj utakmici u Dortmundu. Prva utakmica između Atletica i Borussije (D) igra se u Madridu ovog srijede, dok je uzvrat zakazan za 16. travnja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!