NaslovnicaVijestiPartner iz snova: Rio Ferdinand poslao poruku Nemanji Vidiću

Partner iz snova: Rio Ferdinand poslao poruku Nemanji Vidiću

Nemanja Vidić otišao je u nogometnu mirovinu u 34. godini života. Mnogi njegovi obožavatelji teško su se pomirili sa realnošću, no i njegov partner iz snova – Rio Ferdinand, koji je putem Facebooka poslao poruku svom bivšem suigraču.

OIR_resizer

Rio Ferdinand i Nemanja Vidić bili su srce obrane Manchester Uniteda, s kojim su osvojili čak pet naslova Premier lige, tri ligaška kupa, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo u devet provedenih godina na Old Traffordu zajedno.

Obojica su imala čast postati kapetanom Crvenih vragova. To dovoljno govori koliko ih je Sir Alex Ferguson poštivao.

Nije trebalo dugo da Ferdinand kaže sve što misli o svom bivšem suigraču u javnosti. Objavu posvećenu Srbinu postavio je na svojoj službenoj Facebook stranici samo nekoliko sati nakon što je Vidić objavio da odlazi u mirovinu.

Englez je bio jasan – Vidić je bio njegov najbolji partner u obrani s kojim je igrao. Nije mu bilo lako kada je stigao iz Rusije došao u Premier ligu, no naporno je radio i uspio je.

Jedan je od najboljih braniča koje je Premier liga imala. Kada je trebalo ići u duel, Srbin je išao – i na glavu ako treba. Borio se za svoju momčad kao za vlastiti život.

Je li taj dvojac bio najbolji stoperski par u povijesti Premier lige?

Emotivnu poruku bivšeg kapetana Manchester Uniteda možete pročitati ovdje.

[su_bet365_tennis_live_stream]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!