NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Alexandro Pato se vraća u Englesku!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Alexandro Pato se vraća u Englesku!

U jednoj od najčudnijih priča ove godine je ta da je bivši napadač AC Milana i Chelseaja Alexandre Pato povezan sa prelaskom u Birmingham City iz Championshipa.

ŠOKANTAN TRANSFER

Pato (31) je trenutno slobodan igrač nakon što je postigao dogovor sa Sao Paulom o raskidu ugovora u kolovozu.

Napadač, koji se brazilskoj momčadi pridružio prošle godine nakon što je napustio kineskog Superligaša Tianjina Quanjiana, postigao je devet golova u 35 nastupa u svom drugom boravku u klubu.

No, nakon što je pristao napustiti klub, Pato je sada glavna meta za Aitora Karanku i njegovu momčad iz Birminghama, navodi talijanski Calciomercato.

Birmingham City se mučio pred golom protivnika ove sezone, postigavši samo tri gola u prvih sedam utakmica, a Patoa očito vide kao nekoga tko im može pomoći u tome.

Momčad Karanke se nalazi na 17. poziciji sa jednom pobjedom, četiri remija i dva poraza.

Pato nikada nije opravdao očekivanja nakon obećavajućeg početka karijere u AC Milanu, gdje je u 117 nastupa za talijanskog velikana postigao 51 gol.

Pokušao je oživjeti svoju karijeru preseljenjem na posudbu u Chelsea i Corinthians, kao i sa prelaskom u Villarreal, ali nije uspio.

Brazilski napadač se potom preselio u Kinu i činilo se da stvari idu dobro.

Pato se pridružio Tianjin Quanjuanu, kojim upravlja Fabio Cannavaro, u ugovoru vrijednom 15.5 milijuna funti, a navodno je zarađivao oko 4.7 milijuna funti godišnje.

Nastavio je postizati 36 golova u 60 utakmica tijekom dvogodišnjeg boravka u kineskoj Super ligi.

Pogledajte i video ispod gdje se očigledno vidi da je Pato previše dobar za kinesku Super ligu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!