NaslovnicaVijestiPatrice Evra otkrio šta je Sir Alex Ferguson radio nakon poraza od...

Patrice Evra otkrio šta je Sir Alex Ferguson radio nakon poraza od Liverpoola

Patrice Evra je u očima navijača Manchester Uniteda jedna od najvećih legendi kluba, ne samo zbog toga što je na svom vrhuncu bio jedan od najboljih igrača na poziciji lijevog beka, već i zbog njegove osobnosti i ljubavi prema bivšem klubu.

Evra otkrio šta je Ferguson radio nakon poraza od Liverpoola

Francuski reprezentativac je igrao sjajno otkako je stigao na Old Trafford iz Monaca 2006. godine i navijači su ga odmah zavoljeli. Prošlog mjeseca su se pojavile špekulacije kako se on vraća u Manchester, međutim, na kraju je završio u Marseilleu.

“Nemam što skrivati”, rekao je Evra za francuske medije priznavši da se htio vratiti u bivši klub.

“Jose Mourinho nije imao ništa protiv mog povratka, ali nekom drugom u klubu to nije odgovaralo. Kada sam saznao da od povratka u Manchester nema ništa, razmotrio sam ponude ostalih klubova i odlučio sam se za Marseille.”

Međutim, unatoč tome što mu se nije ostvarila želja za povratkom u klub, Evra se uvijek rado prisjeća detalja dok je bio igrač Uniteda. Posebno su mu ostale u sjećanju utakmice protiv najvećeg rivala Liverpoola.

“Te utakmice su bile nešto posebno. Mrzio sam igrati protiv Liverpoola, bio je to loš osjećaj. Kada izgubite na Anfieldu, znate da će ostatak tjedna biti loš.”

“Ukoliko izgubite protiv Liverpoola, Sir Alexa Fergusona nećete vidjeti tjedan dana. Čitavih tjedan dana on nije htio ni da se pozdravi, tako da je svaki poraz bio bolan. Želim mu zahvaliti na svemu što je učinio dok sam bio u klubu, na tome što me je učinio kapitenom, i što se držao činjenice da niko nije veći od kluba.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!