NaslovnicaVijestiPatrick Vieira savjetovao Unitedovog Paula Pogbu

Patrick Vieira savjetovao Unitedovog Paula Pogbu

Patrick Vieira savjetovao Unitedovog Paula Pogbu. Nakon što je osvojio tri titule Premier lige sa Arsenalom – uključujući i jedan kao kapetan rekordnih ‘nedodirljivih’ – Patrick Vieira zna stvar ili dvije o tome kako uspjeti kao vezni igrač u engleskoj ligi.

Patrick Vieira savjetovao

Bivša zvijezda Topnika je novi menadžer New YOrk Cityja, te je ponudio poneki savjet za čovjeka koji bi, s obzirom na njegovu cijenu, trebao biti nešto kao i Vieira u svoje vrijeme u Premier ligi.

Govoreći o mogućnostima nove zvijezde Manchester Uniteda i najskupljeg igrača na svijetu, Paula Pogbe, VIeira je upozorio svog kolegu Francuza da ne napravi niti jednu ‘masivnu pogrešku’.

“Ja sam veliki fan Pogbe”, rekao je trenutni menadžer NYCFC-a. “Mislim da je fantastičan igrač, u to nema sumnje.”

“No, u isto vijeme vjerujem da je Premier liga različita, a tu će biti veliki pritisak na njegovim ramenima, zbog njegove cijene i prevelikih očekivanja.”

“On će morati pronaći pravu ravnotežu, jer ako on misli da će pobijeđivati utakmice sam, to bi bila velika pogreška za njega. Ako pokuša da uradi nešto što ne može, napravit će veliku pogrešku također.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Iako Pogba ima neko iskustvo od engleskog nogometa nakon početka njegove karijere u Manchesteru kao mladog igrača, Premier liga je vrlo teška za igrače da joj se prilagode.

Nakon što je koštao 89 milijuna funti i odigrao solidnu utakmicu protiv Southamptona u petak navečer, možda Pogba baš i neće imati takvih problema.

No, Vieira tvrdi da je 23-godišnjakovi i Unitedovi fanovi će morati da suže i prilagode svoja očekivanja, ako misle da će jednostavno biti on taj koji će im osvojiti naslove.

“Pročitao sam nešto zanimljivo od Mourinha, gdje je rekao da će on osvojiti isto onoliko koliko Messi ili Ronaldo”, nastavio je bivši kapetan Arsenala.

Screenshot_26

UPLATI!
“Ljudi očekuju od njega da će zabiti 40 golova u sezoni, to neće biti slučaj, ali on može napraviti razliku svojim fizičkim i tehničkim mogućnostima.”

“On treba pronaći pravu ravnotežu i učiniti ono što je najbolje i ne treba pokušavati igrati kao netko drugi.”

Postoje igrači koji imaju visoku razinu iskustva u Premier ligi, baš kao Patrick Vieira, pa bi možda Pogba trebao prisvojiti koji savjet od svog zemljaka.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!