NaslovnicaVijestiPaul Clement dobio otkaz!

Paul Clement dobio otkaz!

Veliko trenersko ime – Paul Clement, čovjek koji je veći dio karijere proveo kao pomoćnik jednog od najvećih trenera današanjice Carla Ancelottija danas je dobio otkaz u zadnjoj momčadi Premier lige – Swanseaju. Paul Clement bio je vjerni pomoćnik Ancelottiju u Chelseaju, PSG-u, Real Madrid i Bayern Munchenu.

Paul Clement dobio otkaz

Paul Clement ima 45 godina, a trenersku karijeru započeo je prije 8 godina kao pomoćnik Ancelottiju u Chelseaju. U svojoj prvoj godini kao pomoćnik trenera slavio je naslov prvaka Engleske, također, osvojio je i prvenstvo u Španjolskoj i Njemačkoj, a s Realom Madridom slavio je naslov prvaka Europe.

Kao pomoćnik trenera može se pohvaliti vrlo uspješnom karijerom, no kao samostalni trener nije izdržao niti godinu dana na klupi Swanseaja. Klupu momčadi iz Walesa preuzeo je 3.1.2017. godine, a otkaz je dobio 20.12.2017., dakle nepunih godinu dana. Kao svog pomoćnika na klupi Swanseaja Clement je doveo Makelelea. Debi na klupi Swanseaja bio je kao iz snova – 3:2 pobjeda protiv Kloppovog Liverpoola.

[su_premierleague]

Već prvi mjesec kao samostalni trener u Premier ligi Clement je dobio nagradu za trenera mjeseca (9 bodova u 4 odigrane utakmice). Doveden je na polusezoni s ciljem da zadrži klub u prvenstvu i u tome je uspio. Ukupno je osvojio 26 bodova iz 18 utakmica, nije neki uspjeh, no dovoljno da im osigura im je status prvoligaša i naredne sezone, ali i da zaradi nominaciju za trenera sezone u Premier ligi.

Clement odlazi pognute glave

Nakon sezone u kojoj je spasio klub od ispadanja i zaradio nominaciju za trenera godine, sada je dobio otkaz kao trener najlošije momčadi u prvenstvu. Nakon 18 odigranih utakmica u prvenstvu Swansea ima samo 12 bodova, uz gol razliku 10:25 što ga čini uvjerljivo najlošijom momčadi Premier lige.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Paul Clement u pomalo je i nezahvalnoj situaciji vodio momčad ove sezone jer je uprava odluči da proda dva ključna igrača prethodne sezone – Fernanda Llorertea i Gylfija Sigurdssona, a zauzvrat je dobio ‘Golden Boy-a’ Renata Sancheza koji se ispostavio kao – promašaj sezone!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!