NaslovnicaVijestiPaul Clement: Louis van Gaal je još uvijek jedan od najboljih trenera...

Paul Clement: Louis van Gaal je još uvijek jedan od najboljih trenera na svijetu

Louis van Gaal je i dalje jedan od najboljih trenera na svijetu iako mu ne ide baš najboljeu Manchester Unitedu, tvrdi trener Derbyja Paul Clement.

Louis van Gaal

Van Gaal je u trenerskoj karijeri osvojio mnogo trofeja vodeći klubove iz Nizozemske, Španjolske i Njemačke, a sa Ajaxom je 1990-ih uspio osvojiti i UEFA Kup i Ligu prvaka.

Međutim, 64-godišnjaku, koji je kao izbornik odveo svoju zemlju do polufinala Svjetskog prvenstva 2014. godine, ne ide baš najbolje. Njegov tim je u potpunosti izgubio napadački stil igre zbog kojeg je bio prepoznatljiv.

Nakon još jednog lošeg nastupa prošlog vikenda i poraza protiv Southamptona, Van Gaal je pod povećalom pred sutrašnju utakmicu FA Kupa koju njegov tim igra protiv Derbyja.

Clement, trener Derbyja koji tu funkciju obavlja nešto manje od osam mjeseci, još uvijek Van Gaala smatra jednim od najboljih.

“On je jedan od mnogih trenera koji su proveli čitavu trenersku karijeru vodeći velike klubove. On je dio grupe kojoj pripadaju još i Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Guus Hiddink, Pep Guardiola”

“Kada pogledate na najveće klubove, Barcelonu, Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester United, za te klubove je vrlo malo ljudi koji mogu obavljati funkcije trenera, a Van Gaal je definitivno jedan od njih.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!