NaslovnicaVijestiPaul Pogba: Hvala Pirlu na lekcijama vezanim za slobodne udarce

Paul Pogba: Hvala Pirlu na lekcijama vezanim za slobodne udarce

Veznjak Juventusa, Paul Pogba, zahvalio se svom bivšem timskom kolegi, legendarnom Andrei Pirlu, koji ga je, kako kaže, naučio izvođenju slobodnih udaraca.

pogba

Pogba je u jučerašnjoj pobjedi “stare dame” protiv Torina u okviru talijanskog kupa (4-0) postigao sjajan gol iz slobodnog udarca, a na listu strijelaca su se još upisali dva puta Simone Zaza, te napadač Paulo Dybala.

[su_google_adsense]

Francuski reprezentativac je iskoristio priliku i zahvalio se Andrei Pirlu za sve savjete koje je od njega dobio za vrijeme dok je ovaj igrao u klubu iz Torina.

“Dosta sam trenirao slobodne udarce. Zahvaljujem se Andrei, jer sam toliko toga naučio od njega”, izjavio je za talijanske medije.

“Bila je to sjajna utakmica, fokusirali smo se do kraja i ostvarili rezultat koji smo priželjkivali. Sada smo mislima na sljedećoj utakmici i nadamo se da ćemo u dobroj formi završiti ovu godinu.”

Pogba je nakon postignutog gola tokom proslave pokazao poruku na majici ispod dresa u znak podrške za jednog mladog Juventusovog navijača, kojem je obećao da će postići gol za njega.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!