NaslovnicaVijestiPaul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u...

Paul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u njegovoj karijeri

Paul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u njegovoj karijeri. U nešto više od godinu dana, Paul Pogba je postao jedan od lidera u ekipi Manchester Uniteda, ali imenovao je dva legendarna igrača koja su njegovi uzori na Old Traffordu.

Paul Pogba imenovao

Bilo je mnogo pitanja i kritika prošle godine kada je Manchester United potrošio 89 milijuna funti na Paul Pogbu, što ga je učinilo najskupljim nogometašem na svijetu u to vrijeme.

Mnogi su se pitali, vrijedi li on toliko, pogotovo jer nije bio najbolji igrač na svijetu. No, polako tijekom sezone njegova forma se poboljšala i postao je iznimno važan igrač za United.

To je bilo dokazano početkom ove sezone, a vikendom, s Pogbom koji je ozlijeđen, njihova veza nije izgledala dinamično.

Unatoč tome što mu je samo 24 godine, bivši igrač Juventusa postao je vodeći igrač na terenu za Crvene đavole i očito ima izvrsnu vezu sa nekim svojim suigračima.

[su_live_koeficijenti]

Uskoro postaje uzor za svoje kolege, ali Pogba, nakon što je pričao na Unitedovom programu, imenovao je svoja dva uzora na Old Traffordu.

“Naučio sam mnogo od Paul Scholesa i Michaela, a još uvijek učim od Michaela, on je primjer za mene i uvijek ga gledam na treningu.”

“Slušam njegove savjete, a prije utakmice dolazi da razgovara sa mnom i on me pita mnogo stvari, razgovara sa mnom, kako bi me održao mirnim. Iskreno, on mi je mentor i netko u koga se ugledam.”

[su_bonus]

“Scholesy možda više nije ovdje, ali kada sam bio mlađi mnogo sam ga gledao. To što sam ušao umjesto njega u njegovom oproštajnom meču, to je bio moj san i on je ostvaren.”

Scholes je i dalje bio Unitedov igrač kada je Pogba prolazio kroz mlade ekipe, ali umirovljen je nedugo poslije toga.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!