NaslovnicaVijestiPaul Pogba pokušava srediti još jedno pojačanje za Manchester United

Paul Pogba pokušava srediti još jedno pojačanje za Manchester United

Paul Pogba pokušava srediti još jedno pojačanje za Manchester United. Mnogi vjeruju da je Paul Pogba bio ključan za dolazak Romelu Lukakua ovog ljeta u Manchester United.

Paul Pogba pokušava

Belgijanac je još uvijek bio u Evertonu, a špekulacije su navodile na to da će se Romelu Lukaku pridružiti Antonio Conteu u Chelseaju.

Iz ničega su se zatim pojavile špekulacije da se Manchester United dogovorio sa Evertonom i da Lukaku prelazi na Old Trafford. Svi su bili iznenađeni, ali utjecaj Paul Pogbe je kako mediji navode bio ključni momenat.

Samo dva tjedna nakon što je službeno došao Lukaku, Pogba je, kako izvješća govore krenuo na još jednu misiju kako bi nagovorio novo pojačanje da pređe u Manchester.

Prema novinaru Tanziloiju na Goalu, francuski veznjak pokušava uvjeriti hijerarhiju Manchester Uniteda da potpiše PSG-ovog braniča Serge Auriera.

Ranije ovog tjedna menadžer PSG-a Unai Emery je izjavio da igrač želi taj potez.

“Razgovarao sam sa Sergeom i rekao sam mu da želim da ostane ovdje i nastavi sa nama.”

“Rekao mi je da želi otići i ostati u Parizu da se spremi za odlazak. Dakle, potpisali smo Dani Alvesa, vrlo iskusnog igrača koji je svjetski igrač sa puno iskustva i zbog toga možemo pustiti Auriera.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Izvješća govore da bi igrač mogao biti dostupan za oko 25 milijuna funti.

Manchester Uniteda je navodno obratio pažnju na Auriera nakon što su se borili za dovršetak posla za Monacovog Fabinha.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!